Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG Header1.png

The Indian Maharadja Hockey Cup

12-4-2024
Nieuwsafbeelding

The Indian Maharadja en Kicks 'N Sticks organiseren The Indian Maharadja Hockey Cup. Dit toernooi is gebaseerd op de populaire Panna Cup en biedt een unieke en uitdagende manier om hockey te spelen. Het toernooi is open voor teams van twee personen in de leeftijdscategorieën O9, O10, O12 en O14.

Een dag vol hockeyplezier met spannende wedstrijden waarbij er gestreden wordt op de felbegeerde titel. Wordt jij de winnaar van The Indian Maharadja Hockey Cup? Mis deze kans niet en ervaar een nieuwe manier van hockey! 

Wil je meer informatie over The Indian Maharadja Hockey Cup? Klik dan op hier voor alle details over dit unieke toernooi. 

The Indian Maharadja organiseert in samenwerking met Kicks 'N Sticks The Indian Maharadja Hockey Cup. Dit toernooi is gebaseerd op de populaire Panna Cup. Je ervaart hockey te spelen op een unieke en uitdagende manier. Wij zijn trots om aan te kondigen dat we dit jaar de organisatoren zijn bij: 

  • HOCO op 12 juli
  • Toernooi is open voor teams van twee personen in de leeftijdscategorieën O9, O10, O12 en O14. De wedstrijden duren elk 1,5 minuut en punten worden behaald door te scoren vanaf de helft van de tegenstander. Na de poulefase gaan de beste acht teams door naar het Gold-veld, de middelste teams naar Silver en de rest naar Brons. Elk veld heeft een winnend team. 

Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per persoon, dus nodig snel een vriend of vriendin uit om samen deel te nemen aan deze unieke competitie. 

Een dag vol hockeyplezier met spannende wedstrijden waarbij er gestreden wordt op de felbegeerde titel. Wordt jij de winnaar van The Indian Maharadja Hockey Cup? 

Als je wil deelnemen aan The Indian Maharadja Hockey Cup schrijf je snel in : klik op de link in de flyer