IMG_5180 (2).JPG Header1.png Header publiek.png

Kan IK iets betekenen? Jazeker!

14-1-2023
Nieuwsafbeelding

Wij beloofden je al dat de inzet van vrijwilligers in 2023 onze aandacht krijgt. 

 

HOCO wil een vereniging zijn waar iedereen met plezier kan sporten, de kans krijgt en gestimuleerd wordt om zich te ontwikkelen. Het doet ons goed om te merken dat de club weer enorm in beweging is. Dat willen we graag zo houden en daarin telt ieders bijdrage. 

 

Samen zorgen we voor sportief plezier

Je kent ongetwijfeld onze trainers, coaches, scheidsrechters, lijncoördinatoren, wedstrijdsecretaris en je weet wat zij voor onze club betekenen. Maar er is nog zoveel meer wat maakt dat we allemaal kunnen blijven genieten van de hockeysport. Denk maar aan een lekkere kop koffie en een vriendelijk gezicht achter de bar, of een reparatie in onze kleedkamers, de gastvrijheid van onze wedstrijdtafel, het begeleiden van een toernooi of organiseren van een feestje… Dat maakt HOCO! En voor al die kleinere en grotere activiteiten doen wij ook graag een bescheiden beroep op jou. 

 

Wat kun jij doen?

Met zoveel spelers, ouders, liefhebbers is er gelukkig veel talent in huis. Iedereen is ergens goed in en daar maken wij natuurlijk graag gebruik van. 

We willen ook recht doen aan ieder van jullie die al eerder heeft aangegeven concreet iets te kunnen betekenen. 

 

Medio februari laten we je zien waarin en hoe je kan bijdragen. Dat kan jou helpen om al in de tweede helft van dit seizoen iets op te pakken wat past bij je kwaliteiten. We nodigen je uit om dat te doen!

 

Lukt dat de komende periode nog niet? Dan denken we in de voorbereiding op seizoen ‘23 – ‘24 graag met je mee. 

Uiteindelijk kan het zo zijn dat we een taak of activiteit aan je toewijzen, zodat we met vereende krachten aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen. 

 

Op deze manier bouwen we graag samen met jou aan een fundament voor de toekomst. Een fijne club waar iedereen zich thuis voelt. 

 

Heb jij suggesties voor ons? Voel je dan uitgenodigd om je te melden!

 

#Wijzijnhoco

Teamwork makes a dream work

 

Bas, Niels, Evelien, Peter-Willem