IMG_5180 (2).JPG Header1.png Header publiek.png

'It Giet Oan!'

22-1-2021
Nieuwsafbeelding

Jullie input op de gehouden enquête was voor ons het missende puzzelstukje om de definitieve beslissing te nemen:

HOCO gaat weer trainen!

De extra persconferentie van afgelopen woensdag, 20 januari 2021, bracht enkele nieuwe maatregelen en aanscherpingen vanuit de Rijksoverheid in de strijd tegen Corona met zich mee. De voorgenomen avondklok is een onderdeel waardoor we goed naar ons trainingsschema hebben gekeken.

Ons uitgangspunt is dat iedereen in de jeugd tot 18 jaar lekker kan trainen. Zeker in een tijd waarin beweging heel belangrijk is, stellen we alles in het werk om dit mogelijk te maken en te houden.

De Commissie heeft het huidige trainingsschema zo veel als mogelijk in stand gelaten, de hoco app is vanaf nu weer de ‘interne gids’ voor de laatste updates en juiste tijden – dus vergeet niet met regelmaat te kijken.

Voor alle 18 plus leden, aanstaande maandag 25 januari horen wij van de Gemeente Oisterwijk, of en hoe wij de trainingen (weliswaar in aangepaste vorm) ook weer kunnen opstarten.

Wij kunnen niet wachten om eenieder aanstaande week weer te verwelkomen op de velden!

PS: Helaas ouders & verzorgers, jullie mogen het terrein nog niet betreden, 1,5 meter afstand is nog altijd de norm, evenals niezen in je elleboog!