Header1.png Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG

HOCO Experience 2020 - powered by Kicks ’n Sticks

3-6-2020
Nieuwsafbeelding

Lieve, Benjamins, Trainingsleden, 3-, 6-, & 8-tallen,

We kunnen helaas niet spreken van een seizoen waarin wedstrijden, trainingen en hockeyplezier op en om het veld de boventoon voerden. Toch organiseren we een dag voor jullie allemaal, om met elkaar dit -zullen we maar noemen- ‘gekke seizoen’ af te sluiten.

Ben erbij! Zaterdag 20 juni: HOCO Experience, powered by Kicks ’n Sticks.

Het enthousiaste team trainers van Kicks ’n Sticks zorgt voor een spetterend dagprogramma waarin je je hockey skills, tricks & trucs in onderlinge wedstrijdjes of in kleinere groepjes kunt laten zien, of wellicht kan aanscherpen. Een dag waarop plezier het allerbelangrijkste is en we toch nog met alle jongste jeugd van HOCO dit ‘gekke seizoen’ afsluiten. Schrijf je maar snel (kosteloos) in via https://kicksnsticks.eu/zomer2020, want meer verrassingen die komen op 20 juni vertellen we nu zeker nog niet.

Nog even de gegevens op een rijtje.

DATUM : 20 juni 2020
TIJD : 09.00 – 16.00 uur
PLAATS : HOCO terrein
INSCHRIJVEN : https://kicksnsticks.eu/zomer2020
(inschrijven voor 16 juni aanstaande)
KLEDING : HOCO tenue + zwart/donker blauw shirt

Deze dag is geheel kosteloos, het enige dat we jullie vragen om zelf te verzorgen, is je lunch, gezien dit nog niet anders kan binnen het protocol COVID-19. Drinken, fruit en tussendoor wat lekkers, is allemaal geregeld. Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM, de KNHB, het NOC*NSF en de Gemeente Oisterwijk. Dit is dan ook de reden dat de HOCO Experience enkel toegankelijk is als je ingeschreven bent en ouders/verzorgers de kinderen wegbrengen tot aan het hek.

Heel graag zien we jullie allemaal tijdens de HOCO Experience, powered by Kicks ’n Sticks, na inschrijving ontvang je meer informatie.

Sportieve groeten,

Nikki, Hester & Mariëtte