Header publiek.png CD toernooi 2.jpg IMG_5180 (2).JPG Header Heren 1.png Cd toernooi 1.jpg

Save the Date: zaterdag 3 maart 2018

10-1-2018
Opening tweede seizoenshelft voor de Minioren E en F teams
en de prijsuitreiking van de Grote Clubactie.

Beste Ouders, Coaches en lieve kinderen,

Op Zaterdagmiddag 3 maart 2018 luiden we het begin van de tweede competitiehelft in. Deze zaterdag, de week voordat de formele competitie weer begint, organiseren we een extra wedstrijdronde voor alle HOCO Minioren E en F teams.

Om 13:00 uur spelen alle E8 teams meisjes en jongens een wedstrijd. De wedstrijden van de 6-tallen jongens en Meisjes M6E1 t/m M6E5 beginnen óók om 13:00 uur.

Om 14.00 uur vindt de prijsuitreiking voor de beste verkopers van HOCO voor de grote Clubactie plaats. Zie separaat bericht op de website.

Daarna spelen alle F-teams jongens en meisjes om 15:00 een wedstrijd.
De wedstrijden van de 6-tallen Meisjes M6E6 t/m M6E9 beginnen óók om 15:00 uur. Het volledige wedstrijdschema volgt zo spoedig mogelijk. De bar is vanzelfsprekend ook de hele middag geopend. Wij hopen op mooi hockeyweer en kijken er naar uit om er samen met jullie een leuke middag van te maken en rekenen op jullie komst.

Tot zaterdag 3 maart 2018!

Sportieve groet,
Minioren Commissie