Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG Header1.png

Inleveren boekjes Grote Club Actie

8-10-2017
Nieuwsafbeelding
Wij ontvangen de boekjes graag van jullie terug. Met de ingeleverde boekjes kan de clubactiecommissie vaststellen welke teams dit jaar de hockeyclinic hebben gewonnen. Zoals eerder bericht, zal de hockeyclinic dit jaar op zaterdag 21 oktober plaatsvinden aanvang 10:30 uur

Het wordt een spetterende clinic. 
De winnaars van vorige jaar ( teamgegevens seizoen 2016-2017) zijn ook uitgenodigd voor deze clinic. Deze teams zijn m3f3, m3f5, m6e3, m6e6, m8e1 en j8e1. 

Daarbij komen dus nog teams die dit jaar de meeste loten hebben verkocht!
Heeft jouw team veel loten verkocht, houd dan alvast rekening met de datum/tijdstip van deze clinic. Aankomende woensdagavond 11 oktober zal de commissie de op dat moment ontvangen verkochte lootjes tellen en de winnende teams van dit jaar informeren.

Inleveren van deze boekjes na deze datum kan ook nog. Loten verkopen na deze datum kan ook nog. De loten die daarna verkocht worden tellen wel mee in de individuele score voor de prijzentafel. Kinderen die meer dan 20 loten hebben verkocht mogen een prijs kiezen van de prijzentafel. De datum en het tijdstip van het kiezen uit de prijzentafel wordt binnenkort gecommuniceerd. 

Inleveren van de boekjes:
Graag voor woensdag avond 11 oktober bij: Kruizemunt 2 te Oisterwijk (hoekhuis t-splitsing Kruizemunt/Bieslook)

Wij zijn ontzettend benieuwd hoeveel loten jullie hebben verkocht!

Groetjes,
Bas, Laura en Soraya