CD toernooi 2.jpg Cd toernooi 1.jpg Header Heren 1.png Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG
Jongste Jeugd
Senioren
Jeugd
Recreanten
10
okt
Nieuwsafbeelding
 
Nieuwe sponsor voor MHC HOCO: Mobion Group, specialist in vastgoed bedrijfsinvesteringen.

Mobion Group is een investeringsmaatschappij met een groot trackrecord in aan- of verkopen, (her)ontwikkelen van vastgoed en oprichten, aankopen, exits en beursgangen van bedrijven. Mobion Group is als actieve investeerder co Lees verder
9
okt
Nieuwsafbeelding
Inmiddels zijn we weer halverwege de herfstcompetitie 2017-2018. Hoe staan onze juniorenteams er voor? Hierbij de stand van zaken.

Jongens A1 bezet de 2e plaats in de 1e klasse. Afgelopen zaterdag ging het duel om de 1e plaats in de poule tegen Best JA1: krap met 2-1 verloren. Gezien de uitslagen die Best JA1 tegen de andere Lees verder
5
okt
Nieuwsafbeelding
Hallo feestvarkens!

Hugh Hefner is niet meer. Niet leuk natuurlijk, maar wat de mensen toch het meeste bij blijft, is het dat feesten geen leeftijdsgrens kent. Hij was 91, wij pas 80 jaar. Dus we gaan ‘m eens goed raken!

Op 9 december om 1700 uur trappen we af om dat voornemen kracht bij te zetten. Niks Mid-Zo Lees verder
29
sep
Nieuwsafbeelding
Herfstkamp 2017 voor kids van 4-8 jaar!
Deze herfst organiseren wij in samenwerking met Kicks ‘n Sticks het leukste hockeykamp van heel Brabant. Leer alles op het gebied van hockey gecombineerd met leuke en coole activiteiten. Kortom... 2 dagen om nooit meer te vergeten!!
Datum: 19 oktober  en 20 oktober  Lees verder
18
okt

Renske Dijk
Lotte van der Mout
Floortje Slikkerveer