Header1.png Header publiek.png IMG_5180 (2).JPG

HIT Profit = XXL Sponsor Jeugd geworden

22-7-2016
Nieuwsafbeelding

De Sponsor Commissie is buitengemeen blij met onze nieuwe "XXL Sponsor Jeugd”: HIT Profit uit Oisterwijk.

HIT Profit is dé toonaangevende inkoopcombinatie voor ondernemend Nederland. Zij helpen ondernemers bij het managen van de belangrijkste facilitaire zaken. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Zo realiseert HIT Profit voor ondernemers besparing van tijd en geld.
HOCO is met HIT Profit vooral ook een samenwerkingsverband aangegaan, waarbij concrete afspraken zijn gemaakt teneinde onze stakeholders (sponsors, leden en ook ouders van jeugdleden) direct of indirect in aanraking te laten komen met HIT Profit. Mede op basis van de eventueel hieruit voortvloeiende revenuen is met HIT Profit een interessante beloning voor HOCO afgesproken.

HIT Profit houdt kantoor op een prachtige locatie aan De Lind 20. Meer informatie over alle activiteiten tref je aan op hun website: http://hitprofit.nl/

Praktisch betekent deze sponsoring dat we als samenwerkende partners regelmatig hierover gaan communiceren binnen de vereniging en tevens dat aan alle spelers van de jeugdteams van HOCO een nieuw (model) Adidas-shirt beschikbaar wordt gesteld, mede door samenwerking naast HIT Profit met onze Hoofdsponsor ABN-AMRO alsook met Adidas en Club (dé hockey- en golfspecialist).

Deze samenwerkings- en sponsorafspraak is mede tot stand gekomen dankzij de inzet van Rob Planken (sponsor, HOCO-vrijwilliger en HOCO-ambassadeur)
 
Namens alle geledingen bedankt de Sponsor Commissie de directie van HIT Profit (Colas van de Valk en Marcel van de Rande) voor de prettig verlopen besprekingen en uiteraard voor de samenwerking met en sponsoring van onze vereniging!